Tommy van Beek, burgemeester van Den Haag

Dit item is geschreven door een hond. De redactie is niet aansprakelijk voor grove inhoudelijke tekortkomingen en eventuele megalomane ideeën.

Tot mijn grote vreugde zag ik dat Omroep West een voorsprong heeft genomen op een bestuurbare en democratische stad: in een poll vraagt de regionale omroep aan Hagenezen om hun favoriete kandidaat te presenteren. Hiervoor stel ik mij graag beschikbaar:

 

tommy-van-beek

Tommy van Beek, burgemeester van Den Haag

Dat staat goed toch? Aan u, mijn electoraat, beloof ik het volgende:

Ik zal zorgen voor een groene, diervriendelijke stad waarin het kappen van bomen uit den boze is. Ook zal er volop ruimte zijn voor fietsen. Als burgemeester zal ik mij verder inspannen om gedurende mijn ambtsperiode zowel het WK Wielrennen als de Tour de France naar onze prachtige stad te halen.

Op deze pagina kan u aangeven dat u mij als kandidaat wilt:
http://www.omroepwest.nl/nieuws/3261161/Wie-wordt-de-volgende-burgemeester-van-Den-Haag-Jij-mag-stemmen

Ik geef alvast een voorzetje:

De beste kandidaat voor de burgemeestersfunctie van Den Haag is:
Tommy van Beek

Deze kandidaat is mijn favoriet, omdat:
Tommy staat voor meer wijkgroen, een einde aan de bomenkap en een fietsvriendelijke stad. Als wielerliefhebber beschikt Tommy over een jarenlange bustuurlijke ervaring. Hij zal zich dan ook inspannen om de komende jaren een Tourstart in onze prachtige hofstad te realiseren. Tommy is scherp als columnist en zal dat ook zijn als burgemeester. Hij neemt geen blad voor zijn mond.

Woef.

Auteur: Tommy van Beek

Columnist with a bite!

4 gedachten over “Tommy van Beek, burgemeester van Den Haag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: