Bekijk het maar!

Ik vloog even naar Parijs voor wat Franse grenouiles, verandering van spijs doet eten nietwaar? Ik kwam bij toeval in een café een hele zielige Tommy tegen:

_DSC3513TommyklJawel de eerste post van D’Ooievaar. Nu niet meer vermomd als Tommy:

Ik vloog even naar Parijs voor wat Franse grenouiles, verandering van spijs doet eten nietwaar? Ik kwam bij toeval in een café een hele zielige Tommy tegen:

“Labbekakken zijn het, die zogenaamde redacteuren van Haagspraak.” Mopperde hij om te vervolgen met: “Laten mij gewoon zonder vreten in Parijs achter en dan is er nog een halve zool bij die in de Provotijd ook eens in Parijs was geweest. Dat is dezelfde tijd als die ouwe Gek Jan Cremer, jawel die van “Ik” op zijn motor door Europa crosste. Wat zegt die man: Ga eens naar de Hallen daar versier je vaste een ritje met de vleeswagen mee terug naar Den Haag. Die man is niet bij de tijd! Ik stuur hem toch ook niet meer naar de Wallen in Amsterdam voor het vlees daar! Die bestaan ook al lang niet meer. Ze bekijken het maar! Voorlopig zien ze mij niet terug Aju Paraplu!”

Ik dacht ik laat het Tommy hier zelf vertellen en hackte zijn account.
Dan spreekt het meer.
Maar daar bleek Tommy weer niet van gediend.
Ik heb het nu maar recht gezet en in de volgende post mijzelf bekend gemaakt.

Klep Klep

Auteur: D'Ooievaar

Geboren uit een hack. Blijven leven om de Haagsprakers van tijd tot tijd een wat weidser blik, of, zo u wilt, weidser overzicht, te bieden. Pré Drone vliegende reporter van Haagspraak.

6 gedachten over “Bekijk het maar!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: