Haagse Toppers in de aanbieding!

De redactie van Haagspraak belde mij vanochtend uit bed. Dat is niet zo moeilijk, hondjes liggen nou eenmaal wel vaker te slapen als ze net hun verfrissende ochtendwandeling door de haagse baggâh hebben gemaakt. “Iets met belangenverstrengeling,” zeiden ze.

Dus ik kijken. Schijnbaar zijn de nominaties voor ‘Haagse Toppers‘ bekend. Tijdens het evenement ‘Haagse Toppers & Friends’, een evenement dat onder andere gesponsord wordt door Den Haag FM, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Even kijken naar de genomineerden:

  1. Raymond van Barneveld: een strakke, afgetrainde Haagse topsporter. Als Haagspraaks sportverslaggever vind ik het uiteraard niet meer dan vanzelfsprekend dat er een sporter genomineerd wordt. Zeker als je bedenkt dat zijn sport, darts, in Vlaanderen ‘vogelpik’ wordt genoemd. Als hond heb ik niets met vogels, dus ik zou bijna op hem stemmen.
  2. Rein Mercha: Die kende ik niet, maar een korte online search leerde mij dat hij een trotse zigeuner is die op de TV is geweest. Honden kijken geen TV, zeker een intellectuele viervoeter als ik niet. Maarja, het klootjesvolk wil ook wat. Nomineer ‘m dus maar.
  3. Den Haag FM: die naam kwam ik eerder tegen. Oja, zij sponsoren het evenement. Zonder hen zouden er geen Haagse Toppers zijn.

Ik snap niet waar mijn redactie het over heeft. De keuze lijkt mij duidelijk: aangezien ik zelf niet ben genomineerd stem ik op Den Haag FM!

Woef.

Noot van de redactie: Naar aanleiding van dit weinig kritische artikel is Tommy voorlopig door ons geschorst. Wij onderzoeken momenteel of iemand hem een kluif toe heeft gestopt. Of dat hij gesponsord wordt.

Auteur: Tommy van Beek

Columnist with a bite!

4 gedachten over “Haagse Toppers in de aanbieding!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: