Blogbal 2015 (1) – De Eenzame Blogger

De eenzame blogger 1 by Happy Hotelier

De eenzame blogger 2 by Happy Hotelier

De eenzame blogger 3 by Happy Hotelier

De eenzame blogger 4 by Happy Hotelier

Toen Niek zich bij ons thuis melde om mee te rijden naar Amsterdam vroeg hij aan mijn echtgenote of zij het wel vertrouwde dat wij met een stel naar het blogbal zouden gaan. Ze had er alle vertrouwen in (Ik kom daar later nog op terug).

Ik heb besloten mijn verslag in een paar posten op te delen die ik weer aan door mij gemaakte foto’s ophang. Vlak na binnenkomst heb ik mijn camera in stelling gebracht en zie in een rustig hoekje een eenzame blogger aan het werk, waarschijnlijk een live blogje klaarmaken. Ik weet niet wie het is, maar door de post via social media te pluggen, kom ik daar wel achter.

Ik moet inschieten. Eigenlijk moet ik een keuze maken qua foto’s die ik hier plaats, twee is eigenlijk wel genoeg, maar ik wil de blije kijkbuiskindertjes hier laten zien wat mijn probleem is. Ik wil niet flitsen, want dat haalt alle diepte uit een foto. Het lichtniveau is heel laag, maar wel draait er een disco bal vrolijk boven mijn hoofd en een aantal gekleurde lampen…Ik moet dus steeds heel bewust op een juist ogenblik op de ontspanner drukken om het gewenste effect van genoeg licht in een beetje acceptabele kleur en mis dat nog wel es.

De organisatie van dit vijfde – dus lustrum – blogbal maakt het mij geenszins eenvoudig.

Wordt vervolgd.

PS: De hele fotoset staat op Flickr

Auteur: Happy Hotelier

Retired hotelier. Active blogger at HappyHotelier.com, Weekendhotel.blog ChairBlog.eu Haagspraak.nl and other blogs

11 gedachten over “Blogbal 2015 (1) – De Eenzame Blogger”

    1. Dank je Roel. Eens, en de derde de slechtste. Als je ze wat vergroot is voor de anderen ook nog wat te zeggen. De combinatie hand – portret is interessant om over te filosoferen.
      En dan nog de vraag: “Hoe kijkt de gefotografeerde er zelf tegenaan?”

  1. Eigenlijk een retegoed bericht is dit. Zo moeten blogberichten altijd zijn. Een raadsel waarom ik er nu pas beland. Waarschijnlijk mijn digitale drift om deadlinks te elimineren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: