Veertien lentes

Veertien lentes

Het gedicht dat ik voor vandaag geschreven heb ‘ Veertien lentes’ is geschreven voor Maartje. Ik hoorde vorige week van Diny​, dit trieste verhaal over dit jonge meisje en waarom zij uit ’t leven is gestapt. We hebben al vele schrijnende voorbeelden gehad, waar ik ook al eerder over geschreven heb, maar het is nog steeds niet afdoende, het is nog steeds niet uit de lucht. Pesten en gepest worden. Protocollen werken niet op scholen, en zo faalt ook deze school, om er te zijn voor Maartje, en haar te hebben kunnen opvangen. Deze kinderen lijden in stilte, wat vreselijk is.

Ik ben zelf ook zo’n kind dat in stilte geleden heeft, en wil juist DAAROM deze kinderen een stem geven, opdat het niet onder ’t vloerkleed wordt geveegd, maar dat we goed bij onszelf te rade gaan, hoe gaat ’t met onze kinderen, en wat doen ze eigenlijk, en hoe doen ze het op school & op ’t internet. Zulke verhalen moeten worden gedeeld, net zolang totdat dit nooit meer zal gebeuren, deel het, praat er over, maar doe niet niks!

Marjon.

Auteur: M@rjonwrites

48 year young Lady, Singlemum, very cultural, I love to act, to go to the theater, to read, to write poetry, to take pictures, people, nature, art, music, movies. I carry My heart on My tongue ( Dutch saying) I say what I feel, and that's the way I write. I wish you all enough :) I've a poetry afternoon called ' Dichter Bij Den Engel ' Closer to the Angel ' is the name, and it's one day in the month, where poets & mucisians will perform. That group is to be found on Facebook if you would like to join, or perform. We also have an ' Open Mic ' so come and express your feelings. I also do ' Free hugs ' in my town. I feel that people should be more friendly towards each other, more caring, and this is just one way of showing that ! Other then this I sell tickets at the Theater " Vrij Theater " in The Hague. There are allot of awesome plays to watch, so come if you're interested and I've a link here from the website too in the links. I love life, and I wish you all enough. M@rjon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.