Nachtburgemeester en fietsgids René Bom opgenomen in het MCH Westeinde

René Bom. Foto door Roel Wijnants.
René Bom.

Nachtburgemeester en fietsgids René Bom is opgenomen in het MCH Westeinde.
Vrijdagavond, tijdens het stappen, voelde hij zich niet lekker en ging naar huis. Toen hij zich zaterdag nog steeds niet lekker voelde, is hij naar het Westeinde ziekenhuis gegaan, waar men toch maar besloot om hem ter observatie op te nemen.

Na een kort onderzoek dacht men dat het om een TIA ging, maar nader onderzoek bracht iets meer aan het licht. Het zou om een herseninfarct gaan, waardoor er zuurstof tekort in de hersenen optreed. Geestelijk is hij in orde, maar met slikken, praten en lopen gaat het vooralsnog niet goed.

Toen ik maandag bij hem was, zat hij achter de laptop en had net Mark Rutte aan de telefoon, die beloofde langs te komen. René Bom moet het voorlopig rustig aan doen en in het Westeinde ziekenhuis blijven, maar hij was blij met het zicht op de Haagse toren.

Hij mag bezoek hebben tussen 15:30 en 19:30 uur, maar probeer er met niet teveel mensen naar toe te gaan. Hij ligt er niet voor zweetvoeten en de doctoren willen dat hij rustig aan doet.

Ik wens René Bom alle goeds.

Bom poseert voor zijn privé paparazzi. Foto door Roel Wijnants.
Bom poseert voor zijn privé paparazzi.
Uitzicht op de Haagse toren. foto door Roel Wijnants.
Uitzicht op de Haagse toren.

Bezoek aan het MCH-Bom even in de ijskast op verzoek van de familie, het kost teveel energie en die heeft hij hard nodig

Auteur: Roel Wijnants

Als fotograaf fotografeer ik Den Haag en zijn inwoners . Zie Roel1943 https://www.flickr.com/photos/roel1943/albums

10 gedachten over “Nachtburgemeester en fietsgids René Bom opgenomen in het MCH Westeinde”

    1. Gerard ik heb het verhaal van Bom zelf gehoord ik ben er maandag middag geweest ,verder heb ik wat rondgesnuffeld daaruit heb ik mijn verhaal gemaakt niks stuk tekst kopiëren. Als je tien artikelen over Bom leest komen ze redelijk overeen .
      Is toch iets anders dan niets doen en een foto lenen.

    2. Ik dacht in eerste instantie ook even dat Roel het niet zelf geschreven had, maar al snel zag ik dat de tekst absoluut anders was/is dan de andere stukjes over Bom. En onze lieve vriend Roel kennende~die leent absoluut geen foto’s van collega’s, die maakt zijn eigen!

  1. Ik hoop dat hij er weer helemaal bovenop komt, maar misschien moet hij als revalidatie maar een tijdje avondburgemeester zijn.

  2. Ik hoop dat ie snel weer is opgeknapt want wat moet Den Haag zonder Bom. Ik kan me geen andere nachtburgemeester voorstellen…

  3. Bezoek aan het MCH-Bom even in de ijskast op verzoek van de familie, het kost teveel energie en die heeft hij hard nodig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: