ReWire Festival 2013: één groot succes!

Deze derde editie van REWIRE Festival, dat op 8 en 9 november plaats vond op vijf locaties in het centrum van Den Haag, is een groot succes te noemen. Het festival kende, naast de centrale tentoonstelling ‘Momentum – Als kunst nu moet gebeuren’, tal van verrassende en zeer geslaagde bijzondere concerten.

20131125-114533.jpg
REWIRE 2013 werd zeer goed bezocht en ontving lovende recensies. Zie de Facebook pagina voor een aantal mooie recensies. Hier is ook een fotoalbum te vinden met een groot aantal foto’s van het festival.

Ook via Haagspraak wil de organisatie graag alle betrokkenen bedanken voor een zeer geslaagde editie; het publiek (!), de artiesten, Gemeente Den Haag, VSBfonds, SNS Reaal Fonds, Fonds Podiumkunsten, Fonds 1818, Stroom Den Haag, Nordic Culture Fund, Prins Bernhard Cultuurfonds, Carhartt, Vice Benelux en Paard van Troje.

Om een nog beter beeld te krijgen van hoe de bezoeker het festival ervaart, is een publieksenquête in de maak. Deze zal binnenkort online gepubliceerd worden.

Auteur: Interniek

abnormaal digitaal, gadget man, chroniqueur, futurist, vindt toekomst leuker, Since 1994 online maar sinds kort ook liever niet ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: