Redactieoverleg 23 november 2013

Zaten wij toch opeens met Edwin, Ed, Pieter, Jacqueline, Lies, Niek (en zagen wij daar Guido ook niet even passeren?) bij ons stamcafé Emma over alles en nog wat te praten. Liep dat nog uit op een echt redactieoverleg, inclusief notulen. Ja, dat gaan we natuurlijk niet hier ophangen maar die ontvang je persoonlijk in je digitale mailbox al dan niet thuis of onderweg. Kreeg je hem niet en wil je hem toch nog ontvangen? Laat dan ff weten. Want Jacqueline zat niet voor niets in haar schattige notebookje (zonder batterij) ondersteunende aantekeningen te maken. De gulzige bediening probeerde er een lunch uit te slepen, maar dan moet zij vroeger opstaan want sommigen hadden al gelunched, appelgebak met slagroom op en een enkeling stortte zich op een verrekt aantrekkelijk stokbroodje beenham maar dat was ook pas zijn ontbijt (..). Genoeg gecateringed.

Er werden warempel letters met punten geslagen. Want wat doen onbekende auteurs opeens tussen ons in? Waarom zijn er zo weinig categorieën? Kunnen we die niet uitbreiden? Kunnen wij wel in elkaars tekstpotje roeren of zijn daar afspraken voor nodig? Kunnen wij het ‘rebloggen’ niet netter doen, zodat het hele bericht er komt te staan en niet een flard en elders de rest? Is Pingen wel handig? Allemaal vragen maar dan met antwoorden die toch grotendeels in het virtuele schrijven onderweg zijn. Grappig toch?

En tussen al die bedrijvigheid door kreeg de catering niet echt een poot op de vloer. Achteraf (thuis) wel dom eigenlijk want van al dat geklets had ik best weer trek gekregen en moest ik een tussendoortje klaarmaken.

PS Wij wensen Edwin een briljante presentatie van enkele van zijn gedichten vanochtend 9.00 uur (!) in het Humanityhouse.

Auteur: Interniek

abnormaal digitaal, gadget man, chroniqueur, futurist, vindt toekomst leuker, Since 1994 online maar sinds kort ook liever niet ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: