Zal “De Pier” van Scheveningen sluiten?

Jacq Duimel

De vorige eigenaar van de Pier, het familiebedrijf Van der Valk, heeft begin dit jaar het faillissement aangevraagd. In 1991 kocht Van der Valk de Pier voor een symbolisch bedrag van één gulden (0,45 eurocent). Volgens de persberichten heeft de familie hierna zo’n twintig miljoen euro in de Pier gestoken. Maar helaas is het de familie Van der Valk niet gelukt de Pier rendabel te maken.
Afgelopen woensdag ben ik toch nog één keer met eigen ogen gaan kijken hoe het momenteel met de Pier is gesteld. Het lekt en de winkeltjes houden opheffingsuitverkoop. De gemeente Den Haag had al geconstateerd dat de wandelpromenade niet meer veilig is. Naar mijn mening blijkt dit te kloppen, want de planken op de promenade zijn gebroken en je moet goed opletten dat je niet tussen de planken in een gat stapt. Triest is ook de aanblik van de uitpuilende afvalbakken en overal liggen…

View original post 189 woorden meer

Auteur: Jacq Duimel

Zie ook mijn profiel op LinkedIn http://www..linkedin.com/in/jacquelineduimel

2 gedachten over “Zal “De Pier” van Scheveningen sluiten?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: