Girl Most Likely

Girl Most Likely
Girl Most Likely

Een helaas ‘jammerlijk mislukte’ schrijfster Imogene, wonende in Uptown Manhattan, wordt verlaten door haar rijke vriend.
Vanuit een soort oerkreet richting de liefde van haar ‘aangenomen’ leven probeert ze haar zelfmoord in scene te zetten.
Zoals alles in haar leven faalt ze hierin, maar heeft het zó goed gespeeld dat de artsen haar serieus nemen. Sneller dan verwacht komt ze erachter wie haar échte vrienden zijn.
Imogene wordt namelijk als potentieel zelfmoordgeval bij haar ordinaire moeder, zwakbegaafde broer en spion-stiefvader in Downtown New Jersey in huis geplaatst. Een achtergrond waar ze niets meer mee te maken wilt hebben en zich ongelovelijk voor schaamt. Ze heeft een enorme hekel aan haar moeder en al snel blijkt de hekel ook enigszins wel gegrond te zijn.
Eenzaam, verlaten en verloren probeert ze haar leven weer op te pakken en zoekt contact met haar sjieke oude vrienden.
Helaas houden zij angsvallig de deur voor haar gesloten, maar door haar doorzettingsvermogen, empatisch vermogen en juist die gehate achtergrond vindt ze binnen een paar dagen haar leven terug met daarbij de zinsgeving die ze al jaren zo na joeg.
Erg grappige film met een arsenaal aan bekende acteurs. In de hoofdrol de altijd iet wat verwarde dames spelende Kristen Wiig (oa bekend van Bridesmaids), Annette Bening in de rol van sloerie moeder en Matt Dillon als stiefvader met een twist.
Alhoewel ik met één andere gast de enige bezoeker was van deze film, op een tropisch warme dag in Den Haag, hebben we erg hard met z’n tweeën zitten lachen.

Auteur: liesbaas

Lies Baas is een dyslectische, Haagse filmfanaat en autodidactisch fotograaf die altijd op zoek is naar het licht in de duisternis. Haar werk is te bekijken op www.flickr.com/photos/liesbb

2 gedachten over “Girl Most Likely”

  1. Lijkt me een interessant film! Jullie waren de enige bezoekers,hihi…de rest van Den Haag lag natuurlijk op het strand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: