Zeeheldenfestival 2013

Het leukste buurtfestival van Nederland vindt plaats in Den Haag: Het Zeeheldenfestival op het Prins Hendrikplein. Dit jaar is de 33e editie en duurt van 10 tot en met 14 juli 2013. De toegang is gratis.

De programmering voor de middagen is op de jeugd gericht met bijzondere activiteiten zoals schminken, knutselen, schilderen en theater. In de avonduren is er gevarieerde muziek voor de volwassenen, waaronder hip hop, afrikaanse muziek, reggae, surf, punk rock, blues, jazz, flamenco, funk, rockabilly en op de zaterdag- en zondagmiddag klassieke muziek.

Een foto impressie van de afgelopen twee dagen:

The Blues Hunters.
The Blues Hunters.
The Blues Hunters.
The Blues Hunters.
Atombox.
Atombox.
The Jamal Thomas Band.
The Jamal Thomas Band.
Backstage.
Backstage.
Lekker gek dansen.
Lekker gek dansen.
De geluidsbemanning.
De geluidsbemanning.
Jonge fans bij Ma Forêt.
Jonge fans bij Ma Forêt.

Auteur: oenkenstein

Hagenaar en gepassioneerd fotograaf. Opleiding voltooid aan de MTS School voor fotografie en fotonica in 1990. Oud helpdeskmedewerker bij een kabelexploitant, geluidstechnicus en software ontwikkelaar. Thans vrijwilliger bij de stichting Kompassie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: