BlogBal 2015 (3) – Walter Hoekstra

I56A1926

I56A2017

I56A2065

U zag Walter al even verschijnen op mijn vorige post. Hij staat ook op een hele serie foto’s met de rose streepjes dame op de rug gezien, die blij is dat ik haar niet van voren heb gefotografeerd… te kletsen met Electric Luna (zie foto 4). Wie Electric Luna is, moet u vooral zelf verder uitzoeken. Ik noem haar hier vast, om niet gedwongen te worden op de volgende post vooruit te lopen. Ik heb haar ook even gesproken. Het gaat haar goed en ik had haar niet meer gesproken na de laatste Bloggies.

Als je serieus foto’s wil maken van een event, heb je weinig mogelijkheden om contact te leggen. Ik zag Walter oftewel @AdargOltip uit mijn ooghoeken wel strategisch staan bij de hoek van de bar, maar was te druk met camera en lens om even met hem in gesprek te gaan. Hij begreep dat ook. Walt bracht de gemiddelde leeftijd van de deelnemers gelukkig wat omlaag. Walt claimt nog geen 26 te zijn. Gelukkig maakte Walt contact naar aanleiding van de fotoserie van het blogbal die ik op Flickr heb gezet. Dus nu weet ik wie hij is, zelfs ondanks dat niemand een naamkaartje droeg. De organisatie zegt dat iedereen zelf maar voor een naamkaartje moet zorgen. Ik vind dat juist een taak van de organisatie. Werkt zeer drempel verlagend. Zelf stoor ik mij er overingens niet aan. Ik laat mijn lens wel aan het volk snuffelen en die legt vanzelf contact.

Overigens: Ik wist al wie Walt was, omdat hij een van de eersten was die een stukje over het blogbal schreef (leuk blog) en dat zag ik via de WordPress site.

En kijk:
https://twitter.com/AdargOltip/status/574697557189902336

Auteur: Happy Hotelier

Retired hotelier. Active blogger at HappyHotelier.com, Weekendhotel.blog ChairBlog.eu Haagspraak.nl and other blogs

3 gedachten over “BlogBal 2015 (3) – Walter Hoekstra”

  1. Hey Walter, wellicht lees je dit nooit maar was toch benieuwd hoe het met je gaat, gaat alles goed met je. En wat doe je tegenwoordig in het leven, kan zijn dat je geen contact wil ook goed hoor maar ik was gewoon benieuwd hoe het gaat.

    Groet Marcel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: