Dunne Lende

dunne-lende

Mooi gegaarde dunne lende. Aangekleed met wat champignons en paar toefjes zoete aardappelpuree en broccoli met een beet.

Van de Redactie:

Gaarne stel ik u voor aan Willy Eeuwes.

Willy heeft net als ik een achtergrond in wat ze modern noemen hospitality.

Ik volg haar al een tijdje op Facebook en heb haar ook irl ontmoet. Ze produceert bijna dagelijks foto’s van door haar gemaakte gerechten op FB. Ik vind die zo inspirerend dat ik haar heb gevraagd of zij dat ook op Haagspraak wil doen en dat wil ze. Ik help haar voorlopig op weg door onder haar naam te publiceren en hoop dat ze het zelf overneemt tzt.

wg

Happy Hotelier

7 gedachten over “Dunne Lende”

  1. Welkom Willy.
    Ik volg Willy ook al een tijdje op facebook (en zij mij). Culinaria is een mooie aanwinst op het toch al brede aanbod van Haagspraak. Misschien blijft het niet alleen bij foto’s om van te watertanden maar worden de foto’s ook begeleid met het recept.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: