Haags Bakkie #30 beslist niet saai

Een komen en gaan van Haagse ‘Bakkienisten’ vanmiddag op terras Van Beek aan het IJspaleis. Gratis WiFi van gemeentedenhaag (wel eerst ff ‘klikken’ voor ontvangst!?). Voor het eerst Theo Che met zijn ‘hypermoderne’ rolfilm boxje van vlak na WOII en jazzmuzikant SuperBobus die later aanschoof.

meteen al raak wanneer ik mijn fiets neerzet …

CiaoAnita, Jackie, Pieter, Akbar, Gool, KoffieKitten, Happy Hotelier, interniek, M1st1que, Gerard, Sproetje

Maar dat was niet het enige. Terwijl wij van Den Haag weten dat demonstraties dagelijks plaats hebben, komen deze keer de demonstraties naar ons toe deze zomerse zaterdagmiddag.

IMG_4231.JPG

het pamflet doet zijn werk

En die het meest opvielen waren wel de donker geklede vrouwen in die met een pijlantenne en afluisterapparatuur de glazen wand van het Muziektheater checkte of er ‘kwaad’ achter huisde en begeleid werden door een man met een megafoon die de pijlgeluiden weergaf. En natuurlijk enkele politieagenten ervoor en erachter. Met één van hen sprak ik even over wat dit nu weer was.

De fotoboeken van JoséDay zijn wonderbaarlijk creatief en perfect qua uitvoering. Heel geslaagd José en zeker voor herhaling vatbaar.

Auteur: Interniek

abnormaal digitaal, gadget man, chroniqueur, futurist, vindt toekomst leuker, Since 1994 online maar sinds kort ook liever niet ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: