Mandela over NSS2014

Mandela on NSS DSC00326

Mandela over NSS2014

“Jazeker ik ben erbij. Kwam goed uit, want ik sta hier al een tijdje.
Leuk hè die dame onder mijn linkerhand. Die oefent daar voor die beroemde scène van Marilyn Monroe. Rokje omhoog…en ze werkt bij de Nederlandse Marine. Dat is het laatste legeronderdeel waar ze dames toelieten, maar nu hebben ze me daar toch een paar stoten. Ik zie ze allemaal voorbijkomen hier, want alles wat ze in Nederland aan man en vrouwschappen hebben hebben ze natuurlijk opgetrommeld voor deze top…

Die Hollanders toch. Het is blijft een zunig volk: Een werkcongres. De echtgenotes blijven thuis. Dat maakt het natuurlijk goedkoper voor de organisatoren….maar ik heb ook gehoord dat de escort bureaus het buitengewoon goed doen dezer dagen: Dubbele bezetting, maar ja wat wil je met die dubbele moraal van die Hollanders. Heb je Rutte nog horen vertellen aan die ene journalist die weer over Zwarte Piet begon? “Ja Zwarte Piet is zwart, daar kan ik niks aan doen. Dat klopt dat heb ik ook al eens eerder gezegd…..Ik heb Antilliaanse vrienden en die zijn altijd blij als het weer Sinterklaas is, want die hoeven niet te schminken. Ik daarentegen, als ik zwarte Piet speel moet ik dagen zwart van mijn gezicht poetsen, want dat gaat er echt niet makkelijk van af…..”

Zeg die Wilders van jullie kwam toch oorspronkelijk van dezelfde partij als Rutte toch?

Al die journalisten zullen ook blij zijn met hoe ze dit hebben geregeld hier.

Vrijheid van Nieuwsgaring??? Die hebben ze in Nederland na 9/11, maar vooral toen ze hoorden dat ze deze top mochten organiseren in de kast gezet.

Er zijn, zeggen ze zo’n 3.000 leden van de pers. De pers mag op ongeveer 2/3 van het totale terrein komen, maar het andere derde deel waar het om gaat, waar het WorldForum ligt, daar mag de pers niet komen. Alleen zeer kleine groepjes mogen af en toe onder begeleiding naar het Worldforum. Eigenlijk is het congres besloten. Wil je televisie beelden? Dat kan, maar die moert je bij de NOS kopen. Foto’s maken? Geen sprake van. Uitsluitend ANP fotografen mogen de belangrijkste momenten fotograferen soms aangevuld met een enkele gelukkige die wordt uitgeloot voor een “pool”…. Als je goeie foto’s wilt, koop je die maar bij het ANP.

Tja ik begrijp best dat jullie bij Haagspraak daar geen geld voor hebben.

Maar ja, jullie wonen hier tenminste om de hoek. Wat denk je van die foto journalist uit Mongolië die met zijn cameraatje op zijn rug helemaal hiernaartoe kwam vliegen en ontdekte dat hij zelf helemaal geen foto’s mocht maken…..die hebben ze in Parnassia moeten opnemen….Ja ik begin de weg een beetje te kennen in het Haagje zoals jullie het noemen.

Overigens, als ik jullie mag raden zou ik hier maar een een Parlementaire Enquête tegenaan gooien, want wat hier aan geldverspilling wordt gedaan. Ik heb horen verluiden 26 Miljoen Euro voor de top…..en 180 miljoen euro voor de beveiliging…..maar over dat bedrag wordt geen opening van zaken gegeven in verband met de veiligheid, wat zijn ze bekwaam in het verzinnen van drogredenen hè? Dat kwam in mijn tijd niet voor….”

Mandela on NSS I56A1046

Auteur: Happy Hotelier

Retired hotelier. Active blogger at HappyHotelier.com, Weekendhotel.blog ChairBlog.eu Haagspraak.nl and other blogs

7 gedachten over “Mandela over NSS2014”

  1. Ik heb uit betrouwbare bron gehoord dat de kosten de 200 milj. al ruim overschreden hebben. Ik ben de stad maar ontvlucht.

  2. Dat is verkooppraat (lees: propaganda) van de regering. Dit soort dingen zijn op termijn wellicht goed voor multinationals die toch niet of nauwelijks belasting afdragen, maar het MKB lijdt er vooral veel schade door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: