Maar liefst drie bijeenkomsten Repair Café Den Haag in februari 2014

Het Haagse Repair Café is het nieuwe jaar relatief rustig begonnen. In de maand januari organiseerden we slechts één Repair Café. In februari hebben stadsgenoten echter maar liefst driekeer de mogelijkheid om hun kapotte spulletjes ter reparatie aan te bieden, en wel op:

– zaterdag 1 februari, tussen 11.00 en 13.00 als we voor het eerst te gast zijn bij werk-woongemeenschap de Grondslag, Haverkamp 250 (stadsdeel Haagse Hout);
– Vervolgens zijn we op de vertrouwde 3e zaterdag van de maand, op zaterdag 15 februari, tussen11.00 en 13.00 te vinden bij een Haagse stadsboerderij. Op 15 februari is dat bij stadsboerderij Molenweide, aan de Stuwstraat 31 (Laak, stadsdeel Centrum);
– En nog geen week later zijn we nóg een keer in Laak als we op donderdagavond 20 februaritussen 19.00 en 21.00 een Repair Café houden bij het Vadercentrum Adam, aan het Jonckbloetplein 24 (Laak, stadsdeel Centrum). Hier repareerden we in september 2013 ook al een keer en dat smaakte naar meer!

Tijdens het Repair Café zullen onze reparateurs zich weer met plezier en geduld over de meest uiteenlopende kapotte items buigen, hierin bijgestaan door de eigenaars die zo ook het een en ander opsteken en de volgende keer wellicht het Repair Café helemaal niet meer nodig hebben voor het succesvol uitvoeren van een reparatie. Reparatie (succes niet gegarandeerd) is gratis maar eventuele materiaalkosten moeten wel worden betaald. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg met de eigenaar.

Om teleurstelling, en onnodig gesleep en gesjouw met (zware) spullen, te voorkomen kunnen bezoekers slechts één product per categorie (elektra, textiel, overig) ter reparatie aanbieden. Alleen dan kunnen wij zoveel mogelijk verschillende mensen helpen. Bezoekers dienen desalniettemin wel rekening te houden met een wachttijd en bij grote drukte zijn wij soms genoodzaakt voor de eindtijd te stoppen met het inschrijven van bezoekers. Overigens doen wij ons best om de wachttijden niet alleen te verkorten maar ook te veraangenamen met koffie, thee, koekjes, een praatje en een leestafel.

Meer informatie over het Repair Café van Den Haag kunt u ook vinden op http://repaircafe.nl/denhaag

Eén gedachte over “Maar liefst drie bijeenkomsten Repair Café Den Haag in februari 2014”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: