Neem deel aan Starters4Communities in Den Haag

Begin december start het programma van Starters4Communities in de Bomenbuurt in Den Haag! Wil jij als Young Professional jezelf verder ontwikkelen? Wil je leren wat sociaal ondernemen en burgerparticipatie écht inhoudt én direct praktijk ervaring opdoen? Wil jij workshops volgen van experts uit het veld? Ga dan de uitdaging aan en geef je op! De deadline voor inschrijving ligt op 22 november. In december en januari loopt de crowdfunding campagne en maken we kennis met de wijk en in februari 2014 begint het daadwerkelijke programma. Voor meer informatie email: barbara@starters4communities of bel haar op: 06 2689 8698.

http://www.facebook.com/events/516483295114519/?fref=ts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: