Haagse juriste genomineerd voor Viva400

Schaamteloze zelfpromotie. Omdat het mag. En moet, want als enige Haagse in de categorie Online wil ik natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen! Als enige (Haagse) juriste ben ik genomineerd voor Viva400 in de categorie Online. Viva400 is een variatie op de Quote500, maar voor succesvolle en inspirerende vrouwen die opvallen in hun vakgebied. Stemmen kan tot 10 november 2013

Charlotte Meindersma

Even voorstellen

Aangezien ik hier vaker zal gaan bloggen is het wellicht aardig te weten wie ik eigenlijk ben.
Ik ben zelfstandig (freelance, zo je wilt) juriste uit Den Haag met kantoor aan het mooie Sweelinckplein. Gespecialiseerd in Informatierecht werk ik voor de creatieve sector en ondernemers. Ik was al online zodra mijn ouders dat toelieten en dat heb ik doorgezet in mijn onderneming. Informatierecht gaat voor een groot deel over content, privacy en e-commerce. Dus ben ik online. Graag zelfs. Met blogs en op social media.
Als ik online ben probeer ik zo min mogelijk foto’s van mijn katten online te plaatsen en mezelf zoveel mogelijk te vermaken met juridische puzzels en vragen van ondernemers.

Oploskoffie

Nee, dat drink ik niet zoveel. Ben meer van de cappuccino en Nespresso. Maar ik biedt het wel aan. Oploskoffie is namelijk de koffie die alles oplost. Juridisch advies, maar dan anders. Meestal als gesprek op kantoor of via Skype. Geen gedoe en zelf de kosten in de hand houden. Conservatief schrap ik graag uit mijn vocabulaire. Pragmatisch zou ik juist onder iedereen willen promoten. Het gaat er tenslotte niet om wat ik kan verdienen, maar hoe ondernemers vooruit kunnen zonder juridische problemen. Dus oploskoffie via Facebook messenger, waarom niet?

Viva400

Maar wat is dat dan, Viva400? Een soort variant op de Quote500 maar voor succesvolle en inspirerende vrouwen die opvallen in hun vak. De vrouwen zijn opgedeeld in 8 categorieën en begint met een stemronde. Elke categorie eindigt met een top 5. Uit die top 5 kiest een vakjury uiteindelijk een winnaar. Tot 10 november kan er gestemd worden en 26 november weten we de uitslag. Help jij me mee naar de top 5? Breng je stem uit met Facebook, LinkedIn of stof je Viva account even af.

Auteur: CharlottesLaw

Jurist voor de creatieve sector en ondernemers

2 gedachten over “Haagse juriste genomineerd voor Viva400”

  1. Om op je te stemmen moet je een Facebook account hebben. Dat vind ik weer zo dom van Viva. Je mist nu in ieder geval mijn stem want ik heet je van Harte welkom en wens je alle succes toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: