1 Jaar Haagspraak

Donderdag 10 oktober 2013 was het precies een jaar geleden dat Haagspraak werd opgericht. Het was dus tijd om dit te vieren: met koffie en gebak in Espressobar 7 O’Clock, waar een aantal van onze bloggers en straatfotografen wekelijks op woensdag bijeenkomen voor ‘Opuh Koffie‘. Afgezien van Happyhotelier, die op het onzalige idee was gekomen om Den Haag tijdelijk te verwisselen voor Basel, waren alle oprichters aanwezig bij deze viering, om 10 minuten over 10.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Foto's: Edwin IJsman, licensie: CC BY-NC 2.0 

Dankzij Roel Wijnants, of moeten we zeggen: dankzij een niet nader te noemen Haags mediaimperium dat zijn copyrights had geschonden, was er ondanks de crisis voldoende geld om iedereen van gebak te voorzien.

Gefeliciteerd Haagspraak! En dat je nog vele jaren de stad van nieuws en commentaar mag voorzien.

Voor al diegenen die het leuk lijkt om eens nader kennis te maken met ons, elke woensdag, vanaf een uur of 9.00-9.30 zitten er altijd wel een of meerdere Haagsprekers bij Opuh Koffie, in 7 O’Clock, Wagenstraat 187. Den Haag, maar dat spreekt voor zich.

Edwin IJsman

Auteur: edwin ijsman

Idealist met een kwinkslag | Schrijft | Fotografeert | Ontwerpt | Onderzoekt | Voorliefde voor nutteloze dingen | Twitter: @edwinijsman

4 gedachten over “1 Jaar Haagspraak”

  1. Gefeliciteerd met jullie eerste jaar! Misschien kom ik op een woensdag eens langs. En een goede espresso gaat er natuurlijk ook altijd wel in 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: