Repaircafé’s vallen in de smaak

Extra Repair Café in de Grote Pyr op vrijdag 8 februari

Steeds meer inwoners van Den Haag (en omstreken) weten de maandelijkse bijeenkomsten van het Haagse Repair Café in de stadsboerderijen te vinden en delen ons enthousiasme voor het (zelf) repareren van hun spullen. Repair Café Den Haag is dan ook verheugd dat er in de maand februari een extra Repair Café zal plaatsvinden. Dit extra Repair Café zal worden gehouden in de Grote Pyr, de voormalige school aan de Waldeck Pyrmontkade 116 die is omgebouwd tot woon- en werkpand. Op vrijdag 8 februari tussen 19.30 en 21.30 bent u hier welkom en storten onze vrijwilligers zich weer vol goede moed op de meest uiteenlopende reparaties. Hierin worden ze bijgestaan door de eigenaars die zo ook het een en ander opsteken en de volgende keer wellicht het Repair Café niet meer nodig hebben voor het uitvoeren van een reparatie.

Of het nu gaat om een lamp, een kledingstuk, een klok of een fiets: onze experts zullen u met plezier en geduld bijstaan in een poging het door u ingebrachte item een tweede leven te geven. Reparatie (succes niet gegarandeerd) is gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage zeer gewaardeerd. Eventuele materiaalkosten moeten wel worden betaald. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg met de eigenaar.

Ruim een week later strijkt het Repair Café alweer in een Haagse stadsboerderij neer: op zaterdag 16 februari staat het Repair Café tussen 11.00 en 13.00 op de stadsboerderij Schildershoeve, Teniersplantsoen 83 (stadsdeel Centrum).

Meer informatie over het Haagse Repair Café kunt u ook vinden op repaircafe.nl/denhaag.

3 gedachten over “Repaircafé’s vallen in de smaak”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: