haagspraak bijeenkomst 20 jan. cafe emma op het regentesseplein.

vanmiddag waren we met zijn 9nen in cafe emma aan het regentesseplein.
er was koffie, thee, koek en gluhwein. de stemming was prima en er was sprake van een zeer constructieve sfeer. ik had mijn cameraatje bij me en ben na thuiskomst direct met de opnames aan de gang gegaan. ik had er veel plezier in en daar gaat het toch om. niks moet, alles kan was de gezamenlijke conclusie!

Auteur: artodidart

bye bye zwaai zwaai

12 gedachten over “haagspraak bijeenkomst 20 jan. cafe emma op het regentesseplein.”

  1. Helaas kon ik er door persoonlijke omstandigheden niet bij zijn. Volgende keer beter. Ik hoop dat we Gera qua bezoek zullen kunnen benaderen, maar net zo goed als Gera worden is wel héél moeilijk, hoor! Dan moeten we echt aan verslaggeverij gaan doen.

    1. Eduard. Natuurlijk willen we net zoveel bezoek (of nog meer) als Gera, maar Gera is Gera. Daar kunnen en willen we niet aan tippen. We proberen zoveel mogelijk ons eigen ding te doen en daar doen we met z’n allen onze best voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: