de laatste Halte

de laatste halte

Eerst was er dat sensatieverhaal in een ochtendblad. Instortingsgevaar, vorige week niets geconstateerd en gewoon gefotografeerd.
Verder ging het UWV niet akkoord met de aanvraag van Van der Valk om zijn personeel op de Pier te ontslaan. Het restaurant en het casino op de pier blijven na 1 december voorlopig nog in bedrijf. Van der Valk wil van de pier af en denkt dat dit beter lukt zonder deze horecagelegenheden. De promenade, de winkeltjes, het pannenkoekenrestaurant en de bungeejump blijven gewoon open voor publiek. Ik kom er regelmatig om foto’s te maken, het is er steeds weer anders en het verveelt me nooit. Maar toch, het wordt steeds stiller op de pier. Voor je het weet mag je niet meer naar binnen. Dat zou zonde zijn, dus gauw naar de pier om foto s te maken nu het nog kan.

Gerard Stolk

4 gedachten over “de laatste Halte”

  1. ik zag op het journaal dat de man van het pannenkoekenrestaurant de boel binnen had opgeknapt. Hij ziet het dus nog wel zitten !?

  2. Dat vind ik altijd zo mooi van Den Haag: wat de bewoners graag opgeknapt zien daar heeft ons gemeentebestuur geen boodschap aan. Verkoopt de pier voor een cent aan een commerciële partij en gaat dan aan de slag met de complete vernieuwing van de boulevard waar niemand op zit te wachten. Het is de omgekeerde uitdrukking van de vlag op de strontschuit: straks is alles nieuw behalve de pier die toch het icoon van Scheveningen zou moeten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.