Sjoerd Duijnisveld

Ik fietste van de week naar huis over de Segbroeklaan richting Kijkduin toen mijn blik werd getrokken naar een boom aan de andere kant van de weg. Door het tempo kon ik niet goed zien wat het was. maar het intrigeerde mij voldoende om in de remmen te knijpen, fiets op slot te zetten en naar de overkant te lopen. bij de boom aangekomen schrok ik.
Op de boom was een schild bevestigd ter herinnering aan het tragische ongeval dat in 2005 had plaatsgevonden. Ik schrok ook omdat ik ruim een uur eerder op de algemene begraafplaats was geweest waar een jong verkeersslachtoffer van kennissen begraven lag. was dit toeval dat ik twee keer op een dag met zoiets tragisch in aanraking kwam??
Honderden keren fiets ik hier voorbij , en uitgerekend op die dag zie ik dit inmemoriam.
Bij thuiskomst ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik alles te weten van Sjoerd Zijn ouders hebben een site gemaakt , zo las ik dat de Stichting Sjoerd Duijnisveld is opgericht. Het doel van de stichting is kansarme kinderen en jongeren in binnen- en/of buitenland meer mogelijkheden te geven.
Door het geven van steun en organiseren van activiteiten hopen wij dat meer kinderen en jongeren in de gelegenheid zijn het leven te beleven en ervaren zoals ook Sjoerd hiervan genoot.
Ik denk dat Sjoerd mij dit even wilde laten weten .vandaar dat ik iets op de boom zag tijdens mijn rit naar huis
meer info over Sjoerd en de stichting op.
http://www.stichtingsjoerd.nl/

Auteur: Roel Wijnants

Als fotograaf fotografeer ik Den Haag en zijn inwoners . Zie Roel1943 https://www.flickr.com/photos/roel1943/albums

Eén gedachte over “Sjoerd Duijnisveld”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: