Zware luchten

Een berichtje in de Loosduinse Krant van 7 november 2012 trok mijn aandacht.

Ik zal regelmatig de plaatselijke media voor Haagspraak doorspitten om interessante berichtjes op te sporen.

Auteur: pieter musterd

Gepassioneerd fotograaf van alles wat los en vast zit. Ik probeer niet de werkelijkheid (wat dat dan ook is) te reproduceren maar mijn visie op de werkelijkheid. Brede culturele belangstelling en sinds kort ook Blogger voor Haagspraak.

11 gedachten over “Zware luchten”

  1. Pieter, ik denk dat je berichtje een beetje meer infomatief kan. Waarom trok het je aandacht, waarom staat het hele artikeltje er niet op, wat vindt jij dat er mee gedaan zou moeten worden?? Razende reporter breidt u uit 😉

    1. Lieve Lies. Ik vond een bericht over ZES KILO LUCHT voldoende aanleiding dat zonder verdere toelichting te plaatsen. En ik zal dit soort voutjes in de toekomst vaker publiceren…

    1. Jongens, ik bedoelde er niets mee…ik hoopte alleen op meer info. Ik denk namelijk dat we best onze mening mogen geven over het nieuws wat wij lezen. Het was alleen een uitnodiging om meer Pieter zijn mening over hetgeen hij opmerkelijk vond te ventileren. Ik denk toch bepaald niet dat ik een politiejasje aan had. Het spijt mij als het wel zo overgekomen is>dat was géén zins de bedoeling.

      1. Rustig maar Lies, blijf kalm. Ik heb mijn motivatie al onder jouw eerste opmerking gezet.

  2. En toegegeven ik had het taalfoutje van het artikel geheel gemist, want ben zo dyslectisch als een koe…dus vandaar dat ik mede daardoor meer info verwachtte, me dunkt 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: