Den Haag Explored

kerkje-begraafplaats-oud-eik-en-duinen

Milene van Arendonk is een Haagse fotografe die ook een blog met wetenswaardigheden over Den Haag bijhoudt , Den Haag Explored.

Hoe ik Den Haag Explored vandaag ontdekte weet ik niet precies, maar Maurits Burgers en Chris Schram met wie wij natuurlijk ook banden hebben, hadden haar al ontdekt – of zij hen – want over beiden schreef zij al. Ik had dat nog niet eerder door. Ik zat kennelijk onder een rots zoals ze dat kunnen zeggen in het Engels…Bovendien, Den Haag Explored is niet alleen in het Nederlands geschreven, maar ook in het Engels. Extra tof.

De foto van de ruïne van een kerkje op de begraafplaats Oud Eik en Duinen is van Milene’s eerste post op Den Haag Explored: Waar het Allemaal Begon. En “Ja. Ik heb haar toestemming om die foto hier te gebruiken”.

Het is duidelijk dat zij net als wij graag haar liefde voor Den haag uitdraagt. Kudos van Haagspraak dus.

Wat verder zoeken levert nog op dat Milene samen met haar partner Yuri een bereisde roel is: Zie En Route 22:

Hi there! We are Yuri and Milene! We live in The Hague (Holland) and are both somewhere in our thirties, Yuri a bit more than Milene 😉 We enjoy travelling, our oldtimers (VW T2 & Beetle), photography, music and so on. No, we are no twins so we also have our own hobbies. Yuri loves to play sports (softball & bowling) and Milene likes keeping honeybees.

We see ourselves as true hedonists and epicureans! (yes Milene is a sucker of unpronounceable strange words.) We do our best to seize the day, everyday, all day and make the most out of everything.

En ik vond nog een interview met haar op Traveller Soul waaruit bleek dat ze nog een ander travel blog had, maar dat lijkt ze verkocht te hebben (mycupoftravel)…

Auteur: Happy Hotelier

Retired hotelier. Active blogger at HappyHotelier.com, Weekendhotel.blog ChairBlog.eu Haagspraak.nl and other blogs

2 gedachten over “Den Haag Explored”

  1. Leuk zo’n onbekommerde uitleg van een Haagse blog. Dat gebeurt niet meer al te vaak omdat mensen vaak ‘befacebooked’ zijn. Als het maar op FB staat. Mooi niet hier op Haagspraak. Als je hier vermeld bent, doe je er pas toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: