Een strijkijzer in de mist

Het volgende artikel is geschreven door een hond. Haagspraak acht zich niet aansprakelijk voor feitelijke onjuistheden en eventuele schade. U leest dit artikel op eigen risico. (Red.)

tommyEigenlijk zou ik naar Australie gaan, maar door familieomstandigheden was ik gedwongen om in Den Haag te blijven. Voor veel mensen is dit een deprimerende tijd van het jaar, zo werd afgelopen maandag 18 januari zelfs ‘Blue Monday’ genoemd, de meest deprimerende dag.
Anderen nemen het ervan… Zo heeft Haagspraak sinds deze zomer een blogger genaamd d’Ooievaar. Het beest schrijft niet alleen vrij bizarre items waar niemand in geinteresseerd is, ook heeft hij het bij zijn conceptie als blogger gepresteerd om mijn account te hacken. Die vogel is nu dus gevlogen, naar het warme zuiden.

Strijkijzer in de mist

Ik hoop dat hij op de terugweg in de mist tegen deze toren aanvliegt, het strijkijzer, zoals dat in het hondenweer (Woef! Daar houd ik van!) van de afgelopen dagen geheel tussen de wolken verdween.

Voor mij is dit, met het overlijden van mijn baasje twee weken geleden, ook een droeve tijd. Ik zou dan ook graag van de gelegenheid gebruik willen maken om mijn vrouwtje te bedanken voor het vertrouwen dat zij heeft in mijn schrijfkunsten. Het is niet vanzelfsprekend dat je als hond de ruimte krijgt om voor je eigen mening te komen. En ook voor het vertrouwen in de redactie van dit blog, dat keer op keer mijn teksten censureert.
Waar was ik ook alweer? Oh ja, die ooievaar dus, blij dat hij weg is. Als het aan mij zou liggen komt die langpootmug er niet meer in!
De komende dagen blijft het ook hondenweer. Dat is dan wel het voordeel van niet de Tour Down Under kunnen verslaan, die hitte was toch niets voor mij geweest.

Reken binnenkort op deel 2 van mijn voorbeschouwing op het Wielerjaar 2016!

Woef.

Auteur: Tommy van Beek

Columnist with a bite!

2 gedachten over “Een strijkijzer in de mist”

  1. Pingback: Nino | Haagspraak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: