bye bye zwaai zwaai

Dirk _DSC0859

Nu de jaren vorderen en ik nu eenmaal naar veel zaken nieuwsgierig ben, voel ik mij gedwongen mijn deelname aan de sociale media drastisch te beperken. Iedere dag en dat dikwijls verschillende keren per dag check al mijn accounts en klik ik op alle nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van wat ik denk anders te missen. Mijn passies waarbij ik gebruik maak van de computer, namelijk muziek en fotografie, welnu daar kom ik weinig of nauwelijks aan toe.

Ik heb daarom besloten me af te melden bij diverse accounts en groepen.

Ik heb met enig genoegen lange tijd veel posts op Haagspraak en Hagazine gevolgd. Geregeld gekeken naar de foto’s van Roel, Elvin en Akbar. De artikelen van Edwin IJsman hadden mijn bijzondere belangstelling, maar ik heb me voorgenomen mijn tijd volledig te wijden aan mijn voornoemde passies.

Ik neem daarom bij deze afscheid van al mijn sociale media. Wens jullie allemaal veel succes met jullie blogs en wens jullie allemaal een hele goede gezondheid en nog veel plezier op het internet. ik ga verder mijn eigen weg.

Dirk

Auteur: artodidart

bye bye zwaai zwaai

7 gedachten over “bye bye zwaai zwaai”

  1. Dat is nog eens een voornemen voor het nieuwe jaar Dirk. Of het een goed voornemen is zal later blijken. Ben ik ineens een van mijn fans kwijt. Snif. Het ga je goed Dirk. Een creatief mens als jij kan zijn tijd ook veel beter gebruiken. Succes daarmee en bedankt voor je reacties. Niek

  2. jammer maar ik begrijp je wel ik wens je een goed lang en gezonde voorzetting van je leven en ongetwijfeld komen we elkaar weer eens tegen
    het ga je goed Dirk

  3. Jammer, maar begrijpelijk Dirk. We zullen je scherpe blik missen. Ik ben zo vrij geweest je tekst een beetje te redigeren en er een nog niet eerder gepubliceerde foto bij te zetten. Het ga je goed, maar ik kan niet helemaal geloven dat je niet nog eens binnenwipt op de opuh koffie als dat zo uitkomt.
    Groet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: