Persbericht: Actiedagen voor het behoud van De Vloek en autonome ruimtes.

Van 26 tot en met 28 december is er voor vrijplaats De Vloek een actieweekend georganiseerd. De aftrap van de actiedagen zal middels een demonstratie plaatsvinden op vrijdag 26 december. De demonstratie zal verzamelen op het Kerkplein om 18:00, daar zal ook een maaltijd worden geserveerd.

Dit actieweekend is er niet alleen voor De Vloek zelf, maar ook om de gemeente en bugers van Den Haag erop te wijzen dat, in tegenstelling tot datgene wat de gemeente zegt te willen, er steeds minder ruimte is in de stad voor vrijplaatsen en broedplaatsen.

Action Days “Defend De Vloek and autonomous spaces” 26-28 December 2014

ActiedagenPosterINETOmdat steeds meer vrijplaatsen en autonome ruimtes worden ontruimd en bedreigd zal er van 26 t/m 28 december in Den Haag een actieweekend plaatsvinden. De gemeente Den Haag wil vrijplaats De Vloek begin april 2015 ontruimen. Soms moet je vechten voor wat je lief hebt, die tijd is nu! Stop de ontruiming van De Vloek, verdedig autonome ruimtes en vrijplaatsen!

De aftrap van de actiedagen zal middels een demonstratie plaatsvinden op vrijdag 26 december. De demonstratie zal verzamelen op het Kerkplein om 18:00, daar zal ook een maaltijd worden geserveerd.

De zaterdag staat in het teken van autonome acties, hierbij zullen allerlei verschillende acties plaatsvinden. Om de acties te kunnen volgen is het handig om De Vloek Twitter en Facebook goed in de gaten te houden. Ook zijn de actiedagen te volgen via een tijdlijn op het actiedagen blog.

Twitter: https://twitter.com/DeVloek
Facebook: https://www.facebook.com/devloek
Tijdslijn: http://vloekactiondays.wordpress.com/timeline/

Op zondag zullen de actiedagen…

View original post 266 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: