Foto Handschoenen

Foto Handschoenen I56A9677

Foto Handschoenen

Foto Handschoenen? wat is dat nu weer?
Elvin, ook wel bekend als Dries Triest kwam gehandschoend en als altijd breed grijnzend – Ik ga ook altijd spontaan meegrijnzen als ik hem zie- aanlopen bij Haags Bakkie # nummer 30.

Toen we elkaar spraken legde hij mij uit dat hij speciale foto handschoenen aan had en die hield hij ook aan. Het voordeel ervan is dat je ook wanneer het warm is, grip houdt op je camera en deze niet zo gemakkelijk uit je handen glijdt. Ik had er nooit van gehoord. Zelf doe ik hartje winter altijd mijn handschoenen uit tijdens het foto’s maken en daarna natuurlijk weer snel aan vanwege de temperatuur.

Dries wist niet dat ik al een kleine serie van zijn aankomst had gemaakt. Toen hij een van de aangeboden warme hapjes tot zich wilde nemen moesten de fotohandschoenen wel uit. Vandaar dat ik een en ander filmisch achter elkaar heb gezet: Grijns met ons mee:

Youtube heeft het videootje verwijderd, omdat het muziekje erachter van de third man was, maar volgens mij was dat een oud liedje zonder auteursrechten en dat wordt volgens mij niet anders wanneer een film er gebruik van maakt….
Als slot zijn mededeling aan Gerard dat hij blij is dat er geen graten in het loempiaatje zaten…..

Door Happy Hotelier

Auteur: Happy Hotelier

Retired hotelier. Active blogger at HappyHotelier.com, Weekendhotel.blog ChairBlog.eu Haagspraak.nl and other blogs

5 gedachten over “Foto Handschoenen”

    1. Ik ook niet. En ik weet nog niet of hij ons nu wel of niet voor de gek hield 😉 Overigens fietst hij lekker met deze handschoenen en worden zulke handschoenen ook bij het schieten gebruikt…zo vertrouwde Elvin mij nog toe.
      Als je Googled op fotohandschoenen vind je wel een paar speciale merken …

  1. Bedankt, Guido voor deze mooie serie foto’s die de populariteit en verbreiding van dit type uitrusting zeker ten goede zal komen. Het zijn MacWet fotohandschoenen. http://youtu.be/yh8WOh4ueeE Op 14 seconden is te zien dat de fotograaf de ontspanknop bedient zonder te slippen !
    https://www.flickr.com/photos/38875646@N02/9058967031/ is nog een aardig geschoten foto op flickr~

    Ik dacht nog wel dat ik overal op was voorbereid maar uitgerekend nu had ik mijn loempiahandschoenen thuis laten liggen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: