Amateuristisch amateurtoneel

Ik ben dol op amateurtoneel, amateuristisch amateurtoneel welteverstaan. Neem nu bijvoorbeeld de klucht ´Grijze Vogels´. Zoals in iedere klucht zijn overal deurtjes en achterkamers, waar lijken en geheime minnaars worden verstopt en het volledige publiek weet dat die deurtjes op de meest ongelegen momenten opengaan.
Zo werkt de amateuristische amateurtoneelclub ´PvdA´nu toe naar een hilarische scene, waarin voortdurend wordt volgehouden dat men geen vliegtuigjes heeft gekocht met het zakgeld van de kinderen en de aow van opa en oma.
En alle familieleden houden vol dat ze dat ook niet hebben gedaan. Tot aan het het eind van deze scene het familiehoofd opstaat om het eerlijke verhaal te vertellen. Maar zegt hij de kinderen , opa en oma mogen natuurlijk wel een keertje meevliegen en verder zullen we goed voor ze zorgen.

amateurtoneel
Hoofdrolspeler, regisseur en voorzitter D. Samson na afloop van de try-out in theater Binnenhof.

Eén gedachte over “Amateuristisch amateurtoneel”

  1. Op klachten over de te verwachten geluidsoverlast antwoordde een VVD’er (heb de naam niet onthouden), dit is geen geluidsoverlast, dit is “the sound of freedom”. Zo kun je alles wat krom is recht lullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: