Nominaties Website van het jaar bekend gemaakt

De nominaties voor de Website van het Jaar verkiezing 2013 zijn vandaag bekendgemaakt. Van 16 september tot en met 25 oktober 2013 kan het Nederlandse publiek haar stem uitbrengen op zo’n 250 genomineerde websites. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke Website van het Jaar Awardshow op 14 november aanstaande.

Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites van 2013? Het publiek kiest in twintig categorieën zijn favoriet, welke o.a. beoordeeld worden op inhoud, navigatie en ontwerp. In elke categorie zijn 2 prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich ‘Dé Website van het Jaar’ noemen. De volledige lijst van genomineerden van 2013 is te vinden op www.websitevanhetjaar.nl.

De verkiezing wordt dit jaar voor het dertiende achtereenvolgende jaar uitgevoerd door marktonderzoeksbureau MetrixLab in samenwerking met e-business website en magazine Emerce. Met circa één miljoen stemmen behoort de Website van het Jaar verkiezing tot de grootste publieksprijzen van ons land. Winnaars in 2012 waren onder andere Tweakers, Funda, Groupon, Volvo, Google en 24Kitchen.

In aanwezigheid van Nederlands grootste internetmerken, wordt op 14 november tijdens de feestelijke Awardshow in The Harbour Club te Amsterdam, bekendgemaakt welke websites de Nederlandse consument heeft verkozen tot de beste websites van 2013.

De verkiezing wordt naast Nederland ook gehouden in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië, India en Brazilië.

Bron Emerce

Auteur: Interniek

abnormaal digitaal, gadget man, chroniqueur, futurist, vindt toekomst leuker, Since 1994 online maar sinds kort ook liever niet ...

3 gedachten over “Nominaties Website van het jaar bekend gemaakt”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: