Poëzie aan de waterkant, poëtische oase in de zomer

VOORANDEREPAG

Iedere zomer ziet de literaire agenda er akelig leeg uit. Nergens lijken de poëzieliefhebbers aan hun trekken te komen. Is er dan echt geen kruisje op je kalender te zetten? Jawel, want midden in deze literaire woestijn is er een oase waar de uitgedroogde, naar beeldspraak hunkerende zielen een dagje kunnen bijtanken.
Ieder jaar komen ze op een zaterdag in augustus bepakt met picknickmanden en kleden aanwaaien in het Westbroekpark, nemen plaats in het gras, halen thee bij de Theetuin en genieten van de poëzie, muziek en meer.

Op zaterdag 31 augustus is het weer zover, dan hoopt het Haags dichtersgilde de 13e Poëzie aan de waterkant te presenteren in het Westbroekpark! Het thema is Poetry In Fashion, dichters en modemakers werken samen waardoor bijzondere gedichten en prachtige creaties ontstaan.
Om dit mogelijk te maken doen we aan crowdfunding op voordekunst.nl. Tot 7 augustus is Poëzie aan de waterkant met een donatie te steunen deze link:
http://voordekunst.nl/vdk/project/view/1447-po-zie-aan-de-waterkant-2013

Hoe doe je mee?
Doneer en verspreid onderstaand bericht in je netwerk en onder vrienden en familie. Je krijgt er iets moois voor terug zoals bijvoorbeeld je favoriete gedicht voorlezen op het festival, een interview met een favoriete dichter bij poëzieradio het Woordenrijk of gratis thee en taart op Poëzie aan de waterkant. Op Facebook zullen ook speciale acties verschijnen voor likers die doneren.

 

Iedere euro telt voor twee!
Bovendien wordt jouw bijdrage verdubbeld door Fonds 1818!
Dat maakt geven extra leuk!
Daarvoor dienen we wel ons streefbedrag van 2625 euro te halen. Doe mee, doneer en deel om dit prachtige poëziefestival aan de waterkant in het Westbroekpark mogelijk te maken en zorg dat je erbij bent!

We zien je graag aan de waterkant!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

POËZIE AAN DE WATERKANT 2013
Zaterdag 31 augustus hopen wij de 13e Poëzie aan de waterkant te presenteren in het Westbroekpark in Den Haag.
Onder de naam Poetry in Fashion werken dichters en modeontwerpers samen.
Dichters schrijven naar aanleiding van het thema De nieuwe kleren van de keizer gedichten die als inspiratie dienen voor de ontwerpen van de modemakers. Het eindresultaat van beide kunstvormen is in een catwalk-achtige setting te zien en te horen. De dichters zullen gekleed in de ontwerpen van de modemakers hun performance houden.
Daarnaast staan Haagse dichters, jong talent en singer-songwriters op het programma.

Het Westbroekpark vormt met haar groen en water het schitterende decor voor ons festival.
Op het mobiele terras van De Theetuin kun je allerlei soorten thee drinken en een lekker taartje eten terwijl je poëziebundels leest uit de speciale poëzie-uitleen editie
van Little Free Library.

Poëzie aan de waterkant is een gratis festival. Dat willen wij graag zo houden. We willen geen hekken om ons festival of entree heffen maar open staan voor iedereen die poëzie en muziek wil beleven aan de waterkant. Dit betekent dat wij andere manieren zoeken om ons festival mogelijk te maken. En jij kunt ons daarbij helpen!

JOUW DONATIE TELT DUBBEL
Wanneer jij jezelf al in het gras ziet zitten, luisterend naar gloednieuwe gedichten, genietend van unieke kledingstukken en muziek, dan kunnen we op jou rekenen.
Jouw donatie verzekert je van een plekje bij deze poëtische picknick. Iedere euro is het dubbel en dwars waard want je bijdrage wordt verdubbeld door het Haagse Fonds 1818!
Doneer dus om samen met ons op te tellen tijdens het aftellen.
We zien je graag aan de waterkant!

WIE ZIJN WIJ
Poëzie aan de waterkant is het zomerse buitenfestival voor enerverende woordkunst georganiseerd door het Haags dichtersgilde. Het Haags dichtersgilde brengt poëzie in de stad en bestaat uit Gilles Boeuf, Milla Braat, Diann van Faassen, Frederike Kossmann, Anne-Tjerk Mante en Harry Zevenbergen.
Gedichten zijn er om losgelaten en gedeeld te worden, de wijde wereld in. Het Haags dichtersgilde maakt, organiseert en boven alles: inspireert!

http://voordekunst.nl/vdk/project/view/1447-po-zie-aan-de-waterkant-2013
www.dichtersgilde.nl
https://www.facebook.com/pages/Po%C3%ABzie-aan-de-waterkant-31-augustus-2013/207734019262874?fref=ts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: