Habtamu haalde het

Met veel genoegen heb ik gezien dat Habtamu, of, zoals ik hem gedoopt heb Happy, de Hoop een zetel behaald heeft voor de PVDA in de Tweede Kamer. Vanmorgen zag ik hem in de ontbijtshow op WNL en bedacht ik mij dat ik hier nog niet eens bericht had dat hij verkozen is.

Op 31 maart, de dag dat ze werden ingezworen heb ik nog wel voor de Tweede Kamer staan posten om een glimp van hem op te vangen en een eigen foto van hem te maken, maar hij kwam ineens uit een onverwachte hoek opduiken omringd door een paar PVDA Paladijnen en had ik mijn camera net niet snel genoeg in de aanslag.

Wel heb ik hier en daar wat foto’s verzameld: Foto 1 zijn beëdiging. Foto 2 het Friese Pompeblêd dat hij trots voor de gelegenheid in zijn knoopsgat had gestoken. Foto 3 de eerdere kennismaking met de Tweede Kamer van de nieuwe Kamerleden (Hoe noem je dat (Brug) Kamersmurfen? of Kamernewbies? Kamerfoeten?)  Daaronder een paar foto’s uit zijn campagne en van de stem die hij zelf had uitgebracht.

Vanmorgen in de ontbijtshow mocht hij vertellen dat de vier Noordelijke Provincies willen bijdragen om plek voor 250.ooo nieuwe woningen te creëren,maar wel op voorwaarde dat er dan wat extra treinverbindingen naar het Hoorden komen. Ook Habtamu zou het prettig vinden in een uur naar Den Haag te treinen in plaats van de nu 2 uur.

Auteur: Happy Hotelier

Retired hotelier. Active blogger at HappyHotelier.com, Weekendhotel.blog ChairBlog.eu Haagspraak.nl and other blogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: