R net aka Ruk en Trek net

Ik weet het nu zeker. Lang heb ik getwijfeld of ik er iets over zou zeggen. Rnet, een handelsnaam van een gevarieerde melange aan vervoersmaatschappijen in het randstedelijk gebied ofwel de driehoek Amsterdam Den Haag en Rotterdan. Na de HTM en de Ret en Randstadrail moeten we hier in Den Haag maar wennen aan Rnet….nou dat went niet hoor en al helemaal niet als blijkt dat een klein botsinkje op het Spuiplein een hele namiddag tramvervoer stil kan leggen, want er moet een stukje van de aerodinamische voetgangersopvang van de neus worden gesloopt wil je een koppelstuk ontbloten waarmede een tramstel van de Rnet divisie (het zijn Siemens trams en ik heb horen verluiden dat Siemens gedreigd heeft zijn kantoren uit Den Haag en Zoetermeer weg te zullen trekken als Den haag niet zou besluiten met Siemens tram materieel te gaan rijden) eraan gekoppeld kan worden om het ding naar de remise te bewegen….Dat is Ruk! ander woord vo0r dat is stom!

Veel later – na mijn boottocht van 1,5 uur kwamen de gekoppelde trams eindelijk langs op het zieken:

Auteur: Happy Hotelier

Retired hotelier. Active blogger at HappyHotelier.com, Weekendhotel.blog ChairBlog.eu Haagspraak.nl and other blogs

3 gedachten over “R net aka Ruk en Trek net”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: