End of the drone …

Spectaculaire beelden van drones zie ik niet zo vaak. Meestal een gezapig muziekje op de achtergrond en de zijdezachte vlucht over niet eerder getoond gebied. Je went eraan.

Vandaag hoorde ik aan de OK-tafel hoe de eerder al in het nieuws gekomen vlucht van de BB-drone (Bas Bogers) het tot een nog meer bijzondere vlucht wist te brengen namelijk gedeeltelijk onder water! Niet lang, maar toch …

De crash op de Haagse Watertoren was blijkbaar niet genoeg. Na grote hoogte ging de BB-drone op zoek naar diepe dalen en belandde zodoende onder het waterniveau van de Vliet. Opvallend hierbij is dat de camera beeld blijft uitzenden onder water en daar zijn eigen einde vastlegt. De video werd een opeenstapeling van hoogtepunten in het navigatiegedrag van deze eigenwijze drone. Je kunt wel stellen dat deze koptercam continu op zoek was naar het einde van zijn bestaan.

IMG_2652
het ligt niet aan je systeem dat beelden af en toe ondersteboven te zien zijn
Ik spreek daarom hier ook mijn bijzondere waardering uit naar de navigator Bas, die het voortbestaan nog zo lang heeft weten te rekken. Maar met zulk onwillig tuig is het moeilijk scoren.
Een opvallend beeldverslag dat opnieuw de media wist te halen.

Auteur: Interniek

abnormaal digitaal, gadget man, chroniqueur, futurist, vindt toekomst leuker, Since 1994 online maar sinds kort ook liever niet ...

4 gedachten over “End of the drone …”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: