noNOnSens prinsjesdag

WeAreChange Rotterdam biedt tijdens Prinsjesdag 2015 een alternatief voor de uitzending van de NOS: “noNOnSens prinsjesdag”

In hun eigen woorden:

“Wij zijn het oeverloze gewauwel van de NOS en de commerciële roeptoeters tijdens de jaarlijkse live verslaggeving van Prinsjesdag meer dan zat. We zien niet uit naar de zalvende commentaren op het optreden van de Oranjekliek. Ook niet naar de opiniemakers die de Miljoenennota2016 hoe dan ook weer positief gaan spinnen.

En daarom doen we het dit jaar gewoon zelf!

Onafhankelijke media slaat op de derde dinsdag in september de handen ineen om jullie te voorzien van een middag ongezouten live-verslaggeving zonder Oranje-franje.

Met kritische vragen, boeiende gasten en scherpe interviews live vanuit ‘hartje Den Haag’. Op 15 september valt er dus wat te kiezen! Volg dus onze live verslaggeving “noNOnSense Prinsjesdag” via onze YouTube stream.

En wat valt er dan te zien? Een middag lang live nieuws uit Den Haag; interviews met gasten in de studio; straatreportages en snoeiharde columns. Interactie is voor ons vanzelfsprekend, kom naar onze studio of doe mee via social media of de live-chat.

Zo’n onafhankelijk media-offensief is nog niet eerder vertoond in Nederland, we hebben het hier dus over een echte ‘first’ in het traditionele medialandschap!”

Auteur: Theo Che

Politiek activist, strijder voor een rechtvaardige wereld.

2 gedachten over “noNOnSens prinsjesdag”

  1. Naar aanleiding van deze post de TV aangezet normaal ben ik in het centrum aan het fotograferen
    Maar deze keer ben ik thuis (hoest blaf)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: