Ooievaar Plaatjes

I56A5092Akl

Er zijn natuurlijk genoeg plaatjes van soortgenoten hier in Den Haag. Het plaatje op de foto is een plaquette op de Witte Brug bij Madurodam. Je ziet hem beter vanaf het water dan vanaf de weg. Er staan ter plekke wat struiken en er ligt een tramrail tussen. Overigens is er op Wikipedia een Lijst van Bruggen in Den Haag
De Haagse Ooievaar-By-Frans-Schmit
Maar er is ook een heus boek gewijd aan Haagse Ooievaar Plaatjes. Het is van de hand van Frans Schmit. Altijd leuk om even in te bladeren en te weten waar in Den Haag er nog meer tableautjes, beeldjes en plaatjes van de Haagse Ooievaar zijn te vinden. Er staan zelfs Ooievaar wandelingen in. Frans heeft ook een verzameling Ooievaar foto’s op Flickr staan, De Haagse Ooievaar.

U begrijpt dat ik mij thuis voel in Den Haag.

Klepper de klep.

p.s. Ik begrijp helemaal niet wat die straathond die hier ook af en toe ook wat schrijft bezielt om in dat Frankrijk te blijven plakken.

Auteur: D'Ooievaar

Geboren uit een hack. Blijven leven om de Haagsprakers van tijd tot tijd een wat weidser blik, of, zo u wilt, weidser overzicht, te bieden. Pré Drone vliegende reporter van Haagspraak.

3 gedachten over “Ooievaar Plaatjes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: