Even kennismaken: Tommy van Beek

De verlinksing van de media is ook Haagspraak een doorn in het oog. Daarom vertegenwoordigt Tommy van Beek voortaan het rechtse geluid op ons blog. (Red.)

Sinds enkele weken komt er een, aanvankelijk verdwaalde, groep bloggers en straatfotografen mijn cafe binnenlopen. Zij waren door omstandigheden weggedreven uit hun vorige stek en besloten nu Cafe van Beek als vaste pleisterplaats voor de woensdagochtend te nemen.

Aanvankelijk stond ik wat argwanend tegenover ze, omdat de club, als zijnde mensen van de media, vrij links op mij overkwam. Als hond ben ik nu eenmaal een rechtse rakker, opzitten en pootjesgeven is mij met de paplepel ingegoten. Maar uiteindelijk heb ik besloten om deze groep recalcitrante Hagenezen toch maar als huisgasten te adopteren.

Hier ben ik dan, uw nieuwe columnist!
Hier ben ik dan, uw nieuwe columnist!

Zodoende ben ik maar begonnen met de bank van de heren onder te kotsen. Daar bleken ze echter niet van onder de indruk. Wel lieten ze in hun gesprekken doorschemeren behoefte te hebben aan een nieuwe columnist. Het profiel: intellectueel, eigenwijs en sociaal. De belangrijkste taak: het verslaan van de wekelijkse ‘Opuh Koffie’.

Hier ben ik dus…

Poot van Tommy en tot de volgende keer!

Woef.

Auteur: Tommy van Beek

Columnist with a bite!

12 gedachten over “Even kennismaken: Tommy van Beek”

  1. Aan rechtse rakkers ga ik natuurlijk geen hondenkoekje geven, dat kunnen ze zelf wel betalen. Je kan wel een aai over je koppie krijgen. En natuurlijk kijk ik goed uit voor ik op de bank ik ga zitten…

      1. dus verder geen gezeik meer over koekies. Laattie die van het internet maar vreten.

      2. We kunnen niet voorzichtig genoeg zijn Theo. Laten wij vooral de gelederen gesloten houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: