Music City The Hague Showcase Party op The Great Escape in Engeland

Music City The Hague Showcase Party op The Great Escape in Engeland

Taymir, Generate en GΔrtmΔlen vertegenwoordigen Den Haag op het showcase festival in Brighton

Vandaag treden Taymir, Generate en GΔrtmΔlen op tijdens de Music City The Hague Showcase Party in het Queens Hotel. Bovendien zullen de Haagse acts ook op andere momenten en op verschillende locaties terug te vinden zijn in het programma van The Great Escape.

The Great Escape één van de belangrijkste showcase festivals van Europa. Drie dagen lang spelen er meer dan 350 bands op meer dan 30 podia en verzamelt de internationale popsector zich in Brighton, waaronder managers, platenmaatschappijen, boekers en agents. Deze professionals komen kijken naar de nieuwste en meest belovende acts van over de hele wereld. Acts zoals Mumford & Sons, Frank Turner en Adele zijn hier bijvoorbeeld ontdekt.

Op donderdagmiddag 8 mei staat het Queens Hotel aan de boulevard van Brighton volledig in het teken van de Haagse popmuziek. Het programma van Music City The Hague Showcase Party is als volgt:
13:00 – Zaal open voor publiek
13:30 – Generate
14:30 – GΔrtmΔlen
15:30 – Taymir

De indiepoppers van Taymir hebben daarnaast op vrijdag 9 mei om 13.00 uur een optreden in de Komedia Studio Bar en vertegenwoordigen daar ‘Dutch Impact’ met andere Nederlandse bands zoals Afterpartees, Traumahelikopter, Bo Saris en KiT. Witch house gesamtkunstwerk GΔrtmΔlen geeft in de nacht van vrijdag 9 mei om 00.30 uur een tweede optreden in de Green Door Store. Tot slot staat in de nacht van zaterdag 10 mei om 01.30 uur experimental electronic music producer Generate als de afsluiter geprogrammeerd in de Blind Tiger.

De avonturen van de Haagse artiesten tijdens The Great Escape zijn via verschillende media te volgen. 3voor12 Den Haag verzorgt elke dag tour- en fotoverslagen, maar ook Den Haag FM is meegereisd om elke dag live verslag te doen vanuit Brighton. Uiteraard zullen ook de sociale media van Music City The Hague en The Hague Music export op volle toeren draaien.

Music City The Hague op The Great Escape 2014 is een initiatief van de Gemeente Den Haag in samenwerking met Stichting Peace Concert The Hague en The Hague Music Export.

2 gedachten over “Music City The Hague Showcase Party op The Great Escape in Engeland”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: