Het was me de OK weer wel …

Wie had dát nou gedacht? Dat deze pontificaal aangeklede keizer Julius Caesar in de Wagenstraat één en dezelfde persoon is als Domenico of Kiriakos maar ook als de in 1988 in de media losgeslagen tankcommandant El Commandante die met zijn tank de openbare weg onveilig maakte.

Vanochtend deed hij Opûh Koffie aan nadat ik hem eerder uitnodigde te komen buurten. Het blijft toch een dynamisch gebeuren rond de OK tafel. Want niet even later komt muurdichter en filosoof Karel Kortland even buurten. Ook hij moet gedacht hebben waar kom ik in terecht?

Maar waar wij allen op wachtten was natuurlijk de ervaringen te horen van onze vertegenwoordiger bij de Nucleaire top. Guido wordt hierover aan de tand gevoeld door Edwin en ondergetekende. Moet ik spijt hebben van geen Accreditatie voor de grootste top ooit georganiseerd in Den Haag voor het voorzichtig geschatte bedrag van ruim € 200 miljoen? Afijn, laat Guido het zelf maar vertellen.

Auteur: Interniek

abnormaal digitaal, gadget man, chroniqueur, futurist, vindt toekomst leuker, Since 1994 online maar sinds kort ook liever niet ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: