MBO niet lui maar ondernemend!

PowNews kwam weer eens langs met het bekende resultaat: dat het MBO weer negatief in het nieuws en de sociale media komt. Dat schoot een aantal Haagse MBO’ers die voor hun eindfase zitten in het verkeerde keelgat. Wat nou lui en niet te motiveren?
Zij togen aan het werk en komen met een verrassend resultaat: de Charger Company. Een bedrijf dat door de stichting Jong Ondernemen een doorstart kan krijgen nadat de jonge ondernemers met goed gevolg hun MBO-opleiding hebben afgesloten.

Hun product is de Charger Case. Een handig hoesje dat de iPhone 4/4s een dubbel leven geeft. Je stopt je smartphone erin ter bescherming en bepaalt zelf wanneer je het hoesje de 4/4S laat opladen. Lees er alles over op Charger-case.nl en zie dat ook hier Den Haag in dit geval het ROC Mondriaan scoort met een hypermodern product!

Auteur: Interniek

abnormaal digitaal, gadget man, chroniqueur, futurist, vindt toekomst leuker, Since 1994 online maar sinds kort ook liever niet ...

Eén gedachte over “MBO niet lui maar ondernemend!”

  1. Als er een lui is dan is het Pownieuws ,die willen zo snel mogelijk scoren en ze gebruiken daarbij graag de afzeikmethode. beste methode Pownieuws weren op schoolpleinen,laat ze hun populariteit maar ergens anders opkrikken en laat studenten met rust.
    Als ik ooit besluit tot aankoop van een Iphone hebben jullie alvast een klant erbij.
    Dit charger idee zou uit te breiden moeten zijn naar smartphones dan wordt de markt groter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: