Intocht Sinterklaas

Om twaalf uur wakker geschud worden door een hels orkest: Midden op de brug boven het Verversingskanaal trommelen, roffelen en blazen een groepje Zwarte Pieten een welkomstlied. Het atonale spel van de Trompet Piet stemt de dag gunstig.

Om drie uur in de middag arriveren de goedheiligman en zijn gevolg in de Weimarstraat om er, vanwege een file, een tijdje te blijven. Na een bypass operatie voor enkele optochtdeelnemers op het Koningsplein, kan de stoet weer verder met pepernoten uitdelen.

Auteur: oenkenstein

Hagenaar en gepassioneerd fotograaf. Opleiding voltooid aan de MTS School voor fotografie en fotonica in 1990. Oud helpdeskmedewerker bij een kabelexploitant, geluidstechnicus en software ontwikkelaar. Thans vrijwilliger bij de stichting Kompassie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: