Nieuw zitelement op het Spuiplein

Het derde en laatste zitelement is onlangs geplaatst op het Spuiplein.Het uitgangspunt van de ontwerper Sebastien Wierinck was om de zitelementen aan te passen aan de gebouwen die er om heen staan. De banken zijn gemaakt van stalen buizen die tegen een stootje kunnen en niet te heet worden in het zomerse zonlicht. Het plein kent vele gebruikers, een vaste opstelling van de banken en de boombakken zou dat gebruik belemmeren. Daarom is er gekozen voor mobiele elementen, die in vaste patronen worden geplaatst. Dit geeft flexibiliteit bij het gebruik van het plein.
bron Den Haag
www.denhaag.nl/home/bewoners/actueel/to/Spuiplein-krijgt-…

Auteur: Roel Wijnants

Als fotograaf fotografeer ik Den Haag en zijn inwoners . Zie Roel1943 https://www.flickr.com/photos/roel1943/albums

4 gedachten over “Nieuw zitelement op het Spuiplein”

  1. Ik heb het zitcomfort na plaatsing van de eerste al meteen uitgeprobeerd en dat viel mij 100% mee. Ze worden inmiddels ook veel gebruikt om op te zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.