De Opûh Koffie Koolmees

_DSC7084a2kl

Iedere woensdag ochtend treffen Opûh Koffie gangers elkaar bij Café Van Beek aan de Turfmarkt. De meeste Opûh Koffie bezoekers hebben wat met foto’s en hebben een camera in hun zak of tas. Zo ook René Bom een paar woensdagen geleden vlak nadat hij een paar nieuwe stents had gekregen…

Hij probeerde met zijn (natuurlijk gesponsorde) namaak Go Pro een glimp op te vangen van de bewoner van dit nestkastje op het terras van Van Beek. Tevergeefs

Ik vrees dat René een beetje overstuur is geraakt door die mislukte poging, want van de week belandde hij weer in het MCH met een Tiaatje (volgens hemzelf op FB).

Hij maakt het goed laat hij zijn FB volgers weten. In een paar updates laat hij zelfs op FB weten dat het helemaal geen tia was, maar een infectie op zijn longen. Ik weet niet wat vervelender is.

Wij hopen natuurlijk ook dat hij weer snel op de been is. Vandaar de mees nu maar even op Haagspraak gezet. Dan kan Bommetje, onze nachtburgemeester, misschien weer wat rustiger slapen in de wetenschap dat hij echt bestaat zodat hij wat sneller beter wordt.

Auteur: Happy Hotelier

Retired hotelier. Active blogger at HappyHotelier.com, Weekendhotel.blog ChairBlog.eu Haagspraak.nl and other blogs

2 gedachten over “De Opûh Koffie Koolmees”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: