Nederland leest – het zeer korte verhaal

Elk jaar is er de actie Nederland Leest van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Dit jaar was het thema ‘Het korte verhaal’. Nederlandse bibliotheken boden voor hun lezers een speciaal door A.J. Snijders samengestelde bundel korte verhalen aan.
Wegens ‘persoonlijke omstandigheden’ was uw vaste blogger voor deze rubriek dit jaar niet beschikbaar om dit item verder uit te diepen voor Haagspraak. Wel zijn wij nog in de gelegenheid om te melden dat de bijbehorende wedstrijd ‘zeer korte verhalen schrijven’ in Den Haag is gewonnen door Margreet Hofland. Haar verhaal “Dodenmars” is verkozen uit 24 inzendingen van maximaal 500 woorden en te lezen op: http://www.bibliotheekdenhaag.nl/Artikelen/Winnaar-schrijfwedstrijd-Zeer-Kort-Verhaal.htm

Auteur: edwin ijsman

Idealist met een kwinkslag | Schrijft | Fotografeert | Ontwerpt | Onderzoekt | Voorliefde voor nutteloze dingen | Twitter: @edwinijsman

3 gedachten over “Nederland leest – het zeer korte verhaal”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: