BlogBal 2015 (5) – Openen, Dansen, Kiezen en Sluiten

Volle Maan I56A1868

Onder elkaar hebben we een afspraak niet al te kort op elkaar posten op dit blog te zetten. Dus als ik even niet oplet kom ik in andermans vaarwater. Vandaar dat het even duurde en dat ik de reeks niet langer zal maken dan 5. Door de post in onaffe vorm te posten en later verder af te maken, heb ik mijn plekje vandaag gereserveerd. (NB ingezonden mededelingen tellen niet mee…das alleen maar knippen en plakken…). Nog een afspraak is om langere posten in tweeën te knippen met lees verder om de voorpagina een beetje overzichtelijker te houden.

Opening van het Blogbal

We waren redelijk op tijd en zagen tot onze voldoening dat het BlogBal gastenboek open lag op de pagina waar wij het vorig jaar ook al getekend had. Dat was een aardige geste aangezien een aantal van de blogs die we vertegenwoordigen gewoon niet op de blog pagina staat waar een hele reeks Nederlandse Blogs staat vermeld in redelijk willekeurige volgorde.

De avond werd officieel geopend door Hedy D’Ancona. Op de eerste foto en profiel tegen de achtergrond van een Amicitiae lamp ter herinnering aan het feit dat het die vrijdag volle maan was.

De Haagspraak Crew

Interneik druk op Blogbal I56A2101 Interniek met video camera. Mooi verslag zie hierna.
IJSMAN I56A1813Edwin onderhield de externe comntacten, zoals Twitter en ons stemgedrag.
Ikzelf achter de camera en wat fotootjes op Internet…Er mankeerde dus niets aan de Haagspraak Crew.

Oud ZeikWijf

Sommige mensen zullen door de keuze van deze Nick Name a priori al een afkeer van OZW hebben. Ik niet. Ik waardeer deze keuze wel. Jezelf flink op de hak nemen kan nooit kwaad. Het is een pittige tante. Ze is de aanstichtster van het Blogbal en nog veel meer. Lees haar avonturen er maar eens op na. Een van de redenen dat ik dit jaar uitgebreid gefotografeerd heb, was dat het mij vorig jaar niet goed gelukt was haar scherp op de plaat te krijgen. Nu iets beter, gelukkig.

OZW I56A2135

Alvorens ze door Ton van Eck, de Blogger Des Vaderlands tot dictator des Vaderlands wordt geridderd, stond ze samen met Happy Hotelier nog krijsend aan een stoel te sjorren en te rukken, omdat ze vond dat de dansvloer moest worden ontruimd……

Dansuh

Er werd ook gedanst.

Sluituh

Ik wil in ieder geval sluituh met de mooie video die Interniek van de avond maakte:

Auteur: Happy Hotelier

Retired hotelier. Active blogger at HappyHotelier.com, Weekendhotel.blog ChairBlog.eu Haagspraak.nl and other blogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: