Sacha Kahn.

Tot mijn diepe leedwezen is het bericht bij mij gekomen dat Sacha Kahn is vermist. Het enige dat mij van deze voor mij geliefde dichter nog rest is de hoop hem terug te zien. Men kan niet bedenken hoe mij dit bericht treft. Niet alleen zijn gedichten, maar ook zijn persoon hebben mij altijd diep getroffen.

Teun Wolzak.

Auteur: Teun

Uitgever en redacteur Occupy Den Haag Magazine

2 gedachten over “Sacha Kahn.”

    1. Er gaan geruchten rond om een zoektocht te organiseren. De TV programma’s vermist en spoorloos zouden worden in geschakeld. Een speurhond in zetten zal naar alle waarschijnlijk geen zin hebben, omdat het voor een dergelijke inzet rijkelijk te laat is.
      Zijn meest recentelijke bundel zal naar verluid als bonus aanbieding bij AH verschijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: