Burgerlijkheid bestaat nog (deel 2)

Nog maar net bekomen van de schrik van de autoschade, niet van de schade natuurlijk, schrik ik wel van de periode tussen nu en de datum waarop ze de auto gaan herstellen. Dat wordt 25 maart 2014! Ruim anderhalve maand na de melding!

Tot 25 maart rijd ik dus met een buiten mijn schuld beschadigde auto rond! Ik realiseerde mij dat pas toen ik thuiskwam en de afspraak gemaakt was. Ook moest ik nog 100 euro eigen risico betalen!?! Terwijl mijn auto geparkeerd stond. Ditzo Verzekering bepaalde dat ik de auto bij Wittebrug moest brengen. Want bij Honda kwam daar nog eens 500 euro eigen risico bovenop! Is dat normaal als je all-risk verzekerd bent?

Auteur: Interniek

abnormaal digitaal, gadget man, chroniqueur, futurist, vindt toekomst leuker, Since 1994 online maar sinds kort ook liever niet ...

5 gedachten over “Burgerlijkheid bestaat nog (deel 2)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: