Identity Thief

Identity Thief
Identity Thief

Niets vermoedend geef je jouw naam, bankgegevens en BSN-nummer door aan een dame die je door de telefoon vertelt dat iemand geprobeerd heeft jouw bankrekening te hacken.
Dan blijkt al snel dat deze zelfde dame jouw credit card gegevens gestolen heeft en er vol met jouw spaargeld vandoor is gegaan.
Vervolgens komt het tragische bewustzijn dat, naast alle centen weg, jouw net aangenomen baan ook hierdoor op het spel staat.
Wat doe je dan?
Ga je wachten op de politie om het op te lossen of ga je op eigen-wijze opzoek naar deze dief met alle gevolgen van dien?
Een dolkomische, absurd gekke film met in de hoofdrollen lekkertje Justin Bateman en de super grappige Melissa McCarthy. Opvallend vond ik dat er niet steeds kledingwissels zijn en dat de hoofdrolspelers er daadwerkelijk steeds wanhopiger en vermoeider uit gaan zien.
De film was erg leuk en de volle zaal met hard lachende bezoekers van alle leeftjden deed vermoeden dat ik niet de enige was. Ik heb genoten!

Moraal van dit verhaal: we worden tegenwoordig bestookt met fake mail, brieven en telefoontjes van ‘banken'(mensen die zich voordoen als medewerkers van) die ons willen helpen met beveiligen van onze centen. Skimmen van bankpasjes en misbruik van persoonlijke gegevens zijn aan de orde van de dag.
Wees op uw hoede, want ook de échte banken willen nog wel eens een graantje meepikken van ons zuur verdiende geld en beroven ons legaal waar we bijstaan.

Auteur: liesbaas

Lies Baas is een dyslectische, Haagse filmfanaat en autodidactisch fotograaf die altijd op zoek is naar het licht in de duisternis. Haar werk is te bekijken op www.flickr.com/photos/liesbb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s