мудак – Kllootzzak – Asociale Diplomaten

Mede haagspraker Mike di Bello herhaalde het vermakelijke Powned item vanmorgen al. Niet dat ik een hele grote Powned fan ben, maar dit is wel vermakelijke televisie, vooral wanneer op het eind een dikke Russische medewerker van de Russische ambassade met lege flessen gaat gooien, Danny de verslaggever een schop verkoopt en de cameraman omver duwt en met een vet Russisch accent verschillende malen Klllootzzak roept en dat het zijn privé leven is dat wordt aangetast.

Het item is heel simpel: Buitenlandse diplomaten overtreden in Nederland veel verkeersregels en betalen nooit de opgelegde verkeersboetes. Ik heb het niet nagezocht, maar volgens mij valt dit geenszins onder de diplomatieke onschendbaarheid.

Langzamerhand tijd om eens aangifte te doen tegen bijvoorbeeld de agressiviteit die diverse mannen aan de dag leggen? Of misschien tijd voor kamervragen?

Het wordt vooral te dol als in de volgende video onze minister van justitie grappig gaat lopen doen en vertelt dat hij met zijn collega van buitenlandse zaken heeft afgesproken dat ze als ze diplomaten ontmoeten ze standaard zullen vragen of ze hun verkeersboetes wel hebben voldaan.

Ben aan het proberen geweest om de dumpert en powned items hier in te plakken, maar dat lukte me niet, dan maar Youtube afgestruind.

Auteur: Happy Hotelier

Retired hotelier. Active blogger at HappyHotelier.com, Weekendhotel.blog ChairBlog.eu Haagspraak.nl and other blogs

2 gedachten over “мудак – Kllootzzak – Asociale Diplomaten”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: